Енорама Дистрибуция е официален представител на вината на едни от най-добрите изби от Eвропа, Южна Америка, Нова Зеландия, Австралия, САЩ и България. Всяка изба е избрана с внимание, като нашата цел е да предложим най-доброто от българските и вносните вина и да бъдем способни да задоволим всяко желание на нашите клиенти. Нашите партньори са доказани в производството на отлични вина и са създатели на някои от най-разпознаваемите международни брандове.

 

Енорама Дистрибуция стартира през 2012 година, обединявайки под един покрив избите внасяни от нашия партньор Уайн Маркет и изключителните вина на Телиш АД.

 

По света:

 

Енорама Дистрибуция е официален представител на пет от общо единайсетте изби членуващи в Primum Familiae Vini, международна асоциация на някои от най-известните фамилни изби от Франция, Германия, Италия, Португалия, Испания.

В Италия нашата гордост са вината на Маркезе Антинори, един от най-големите винени производители в Италия и един от най-известните в света, както и Зонин, които понастоящем оперират най-големите лозя, частна собственост. От Франция, родината на хубавото вино, предлагаме продуктите на Барон Филип де Ротшилд, класифициран като Premier Cru Classee, съгласно официалната класификация на Бордо от 1855 година,

 

Болинджър Шампейн – един от най-изтъкнатите производители на шампанско, чиято история може да бъде проследена чак до 1585 година, както и вината на Перин&Фис, собственици на Шато дьо Бокастел, забележителна изба, произвеждаща най-добрите вина от Шатоньоф-дьо-Пап и създатели на звездното Розе Миравал. От Прованс ви очакват невероятните розета на Шато Сейнт Розелин и Шато Монто. В Испания можем да се похвалим с Мигел Торес, най-разпознаваемия световен испански бранд.

 

В Португалия ще ви очароваме с портата на Симингтън и Мадейрата на Блендис.

 

От Австралия предлагаме вината на краля на Шираза Петер Леман, а от Нова Зеландия ще ви изненадаме с изключителния Совиньон Блан на Сайфрид. Останалите ни партньори, всеки един от които доказан фактор в световното винопроизводство са:

 

Хес Кълекшън, САЩ, Амалая, Аржентина, Глен Карлу, Южна Африка, както и чилийските филиали на Мигел Торес и Барон Филип де Ротшилд.

 

 

У нас имаме честта и удоволствието да представяме вината на избите Телиш и Кастра Рубра, които ние вярваме се нареждат гордо редом до големите в света. Продуктите на изба Кастра Рубра са гордост не само за създателите им, но смеем да твърдим, че те са и новото лице на българското винарство. Човекът, който твори и направлява екипа млади енолози на “Кастра Рубра”, е най-значимото име в съвременния винен свят – Мишел Ролан, ексклузивен консултант за България.

 

Амбицията на Енорама Дистрибуция е да предложим най-доброто от световното и българско винопроизводство, да предоставите на клиентите си възможността да се докоснат до плода на поколения страст и любов, събран в една чаша.