Енорама Дистрибуция е официален представител на вината на едни от най-добрите изби от Eвропа, Южна Америка, Нова Зеландия, Австралия, САЩ и България. Всяка изба е избрана с внимание, като нашата цел е да предложим най-доброто от българските и вносните вина и да бъдем способни да задоволим всяко желание на нашите клиенти. Нашите партньори са доказани в производството на отлични вина и са създатели на някои от най-разпознаваемите международни брандове.

 

Енорама Дистрибуция стартира през 2012 година, обединявайки под един покрив избите внасяни от нашия партньор Уайн Маркет и изключителните вина на Телиш АД.

 

По света:

 

Енорама Дистрибуция е официален представител на пет от общо единайсетте изби членуващи в Primum Familiae Vini, международна асоциация на някои от най-известните фамилни изби от Франция, Германия, Италия, Португалия, Испания.

В Италия нашата гордост са вината на Маркезе Антинори, един от най-големите винени производители в Италия и един от най-известните в света, както и Зонин, които понастоящем оперират най-големите лозя, частна собственост. От Франция, родината на хубавото вино, предлагаме продуктите на Барон Филип де Р΀¾тшил΀´, класифициран като Premier Cru Classee, съгласно официалната класификация на Бордо от 1855 година,

 

Болинджър Шампейн – един от най-изтъкнатите производители на шампанско, чиято история може да бъде проследена чак до 1585 година, както и вината на Перин&Фис, собственици на Шато дьо Бокастел, забележителна изба, произвеждаща най-добрите вина от Шатоньоф-дьо-Пап и създатели на звездното Розе Миравал. От Прованс ви очакват невероятните розета на Шато Сейнт Розелин и Шато Монто. В Испания можем да се похвалим с Мигел Торес, най-разпознаваемия световен испански бранд.

 

В Португалия ще ви очароваме с портата на Симингтън и Мадейрата на Блендис.

 

От Австралия предлагаме вината на краля на Шираза Петер Леман, а от Нова Зеландия ще ви изненадаме с изключителния Совиньон Блан на Сайфрид. Останалите ни партньори, всеки един от които доказан фактор в световното винопроизводство са:

 

Хес Кълекшън, САЩ, Амалая, Аржентина, Глен Карлу, Южна Африка, както и чилийските филиали на Мигел Торес и Барон Филип де Ротшилд.

 

 

У нас имаме честта и удоволствието да представяме вината на избите Телиш и Кастра Рубра, които ние вярваме се нареждат гордо редом до големите в света. Продуктите на изба Кастра Рубра са гордост не само за създателите им, но смеем да твърдим, че те са и новото лице на българското винарство. Човекът, който твори и направлява екипа млади енолози на “Кастра Рубра”, е най-значимото име в съвременния винен свят – Мишел Ролан, ексклузивен консултант за България.

 

Амбицията на Енорама Дистрибуция е да предложим най-доброто от световното и българско винопроизводство, да предоставите на клиентите си възможността да се докоснат до плода на поколения страст и любов, събран в една чаша.